dimecres, 22 de juliol del 2015

Al Parlament contra els acomiadaments

Marxa al parlament contra es acomiadaments a indra

 Demà dijous 23 de juliol es realitzarà una marxa fins al Parlament de Catalunya en protesta per el plan d'acomiadaments que vol aplicar Indra Sistemas a 1850 treballadors.

La marxa començarà a les 11:30 des del centre de treball d'Indra Sistemas situat a Roc Boronat, passarà per la Meridiana i es concentrarà al Parc de la Ciutadella, davant del Parlament.

Daurant la concentració es mantindrà una reunió, a partir de les 13:00, amb gran part de l'arc parlamentari per transmetre'ls la nostra preocupació pel futur de l'empresa, i sol·licitar un suport ferm de unes institucions que estan directa o indirectament afectades per aquest conflicte.



Marcha al parlament contra los despidos en indra

Mañana jueves 23 de julio se realizará una marcha hasta el parlament de Catalunya en protesta por el plan de despidos que quiere aplicar Indra Sistemas a 1850 trabajadores.

La marcha se iniciará a las 11:30 desde el centro de trabajo de Indra Sistemas situado en Roc Boronat, discurrirá por la Meridiana y se concentrará en el Parc de la Ciutadella, delante del Parlament.

En esa concentración se mantendrá una reunión, a partir de las 13:00, con una gran parte del arco parlamentario para transmitirles nuestra preocupación por el futuro de la empresa, y solicitar un apoyo firme de unas instituciones que están directa e indirectamente afectadas por este conflicto.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada