dimecres, 22 de juliol del 2015

Dijous 23 vaga i Manifestació / Jueves 23 huelga y manifestación



ELS ACOMIADAMENTS ANUNCIATS PER CENTRES I CATEGORIES NO SÓN DEFINITIUS
DEMÀ DIJOUS 23 DE JULIOL VAGA I MANIFESTACIÓ

Ahir a la Mesa de Negociació l'empresa va indicar que el desglossament d'acomiadaments per centres i categories no és final, que van fer un perquè la llei els obliga, per tant aquest ERO pot afectar QUALSEVOL TREBALLADOR.

DEMÀ DIJOUS 23 DE JULIOL:
  • Hi ha convocatòria de vaga de 24 hores.
  • A les 10:00h hi haurà Concentració davant de la seu d'Indra.
  • A les 11.30h marxarem cap al Parlament (link al recorregut) on els polítics ens rebran i se'ls farà entrega d'un escrit per informar i sol·licitar el seu suport.


Molts de nosaltres ja estem lluitant però falten molts altres.

DEMÀ HEM DE ESTAR TOTS.

HEM DE ATURAR AQUEST ERO I TOTES LES POSSIBLES MODIFICACIONS (art. 41 de l'Estatut dels Treballadors, llegeix-lo).

Per què no t'uneixes?:
  • Si no ho fas ara per "no poder permetre aquesta pèrdua de diners", Com t'ho aconseguiràs "permetre" quan legalment et rebaixin el salari?. No és perdre, és invertir. Si ara ni tan sols s'intenta després podrem trobar-nos que involuntàriament i sense consentiment treballaràs gratis més d'un mes a l'any (equivaldria a la teva rebaixa salarial) com afrontaràs a partir de llavors "les despeses"? I clar quan rebaixin els salaris, hi estaràs d'acord, no...?
  • Si no la fas perquè no anem tots... per què no comences per tu mateix? Baixaràs quan siguis l'últim?. Veus que s'està cremant una persona al teu costat i, ets capaç de no fer res?. El moviment es demostra caminant!
  • Perquè no ets candidat a l'ERO? Tan segur estàs? L'empresa ahir va indicar que el desglossament d'acomiadaments per centres i categories no és final.
  • O simplement et sembla bé aquest i tots els Possibles EROs i pèrdues de condicions que puguin venir. SI és així, per què no t'apuntes voluntari i potser altres companys puguin seguir treballant amb les seves condicions?

SI MASSIVAMENT ENS MOBILITZEM ACONSEGUIREM ATURAR-HO.

HEM DE ACONSEGUIR ENTRE TOTS QUE LA MARXA SIGUI TOT UN ÈXIT (ens acompanyaran mitjans de comunicació).

T'ESPEREM, PER TU, PER NOSALTRES, PER TOTS




LOS DESPIDOS ANUNCIADOS POR CENTROS Y CATEGORIAS NO SON DEFINITIVOS
MAÑANA JUEVES 23 DE JULIO HUELGA Y MANIFESTACIÓN

Ayer en la Mesa de Negociación la empresa indicó que el desglose de despidos por centros y categorias no es final, que hicieron uno porque la ley les obliga, por lo tanto este ERE puede afectar a CUALQUIER TRABAJADOR.

MAÑANA JUEVES 23 DE JULIO:
  • Hay convocatoria de huelga de 24h.
  • A las 10:00h habrá Concentración delante de la sede de Indra.
  • A las 11:30h marcharemos hacia el Parlamento (link al recorrido) donde los políticos nos recibirán y se les hará entrega de un escrito para informar y solicitar su apoyo.


Muchos de nosotros ya estamos luchando pero faltan muchos otros.

MAÑANA TENEMOS QUE ESTAR TODOS. 

TENEMOS QUE DETENER ESTE ERE Y TODAS LAS POSIBLES MODIFICACIONES (art. 41 del Estatuto de los Trabajadores, léelo).

¿Por qué no te unes?:
  • Si no lo haces ahora por “no poder permitirte esa pérdida de dinero", ¿Cómo lograrás “permtírtelo” cuando legalmente te rebajen el salario?. No es perder, es invertir. Si ahora ni tan siquiera se intenta luego podremos encontrarnos con que involuntariamente y sin consentimiento trabajarás gratis más de un mes al año (equivaldría a tu rebaja salarial) ¿como afrontarás a partir de entonces “tus gastos”?  Y claro, cuando rebajen los salarios ¿estarás de acuerdo, o no...?
  • Si no la haces porque no vamos todos... ¿por qué no empiezas por ti mismo? ¿bajarás cuando seas el último?. Ves que se està quemando una persona a tu lado y ¿eres capaz de no hacer nada?. ¡El movimiento se demuestra andando!
  • ¿Porque no eres candidat@ al ERE? ¿Tan seguro estás? La empresa ayer indicó que el desglose de despidos por centros y categorias no es final.
  • O simplemente te parece bien este y todos los posibles EREs y pérdidas de condiciones que puedan venir. Si es así ¿por qué no te apuntas voluntario y tal vez otros compañeros puedan seguir trabajando con sus condiciones?

SI MASIVAMENTE NOS MOVILIZAMOS LOGRAREMOS PARARLO. 

TENEMOS QUE CONSEGUIR ENTRE TODOS QUE LA MARCHA SEA TODO UN ÉXITO
(nos acompañarán medios de comunicación).

TE ESPERAMOS, POR TI, POR NOSOTROS, POR TODOS.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada