divendres, 10 de juliol del 2015

Noticia ERE / Noticia ERO

INDRA inicia un ERO per acomiadar 1850 treballadors


L'empresa Indra ha començat el 7 de  juliol, un procés d'acomiadament col·lectiu que afectarà a un total 1.850 famílies, prop del 14% de la plantilla. Indra Sistemas és la major empresa de serveis informàtics espanyola amb uns 13.000 treballadors a Espanya i més de 40.000 a tot el món.

A Catalunya hi treballen un miler de persones, de les que prop d'un centenar anirien al carrer. Te contractes amb l'administració pública (Justícia entre d'altres), les principals empreses del sector financer (La Caixa, BBVA, etc) i altres d'importància com Gas Natural, Aigües de Barcelona i la central nuclear de Vandellós.

Vinculada a Bankia i als diferents governs del Partit Popular, els darrers temps ha pagat jubilacions daurades de milions d'euros als seus directius (16 milions a l'expresident Javier Monzón fa només uns mesos) per a continuació presentar un ERO per causes econòmiques i productives.

A més d'aquests acomiadaments l'empresa deixa entreveure que l'acompanyarà de rebaixes salarials al voltant del 10% pels que es quedin, i un augment de la jornada laboral.

Davant d'aquesta barbaritat la CGT de Catalunya va registrar, el mateix dia 7 de juliol,  la convocatòria d'una vaga indefinida, tal i com es va aprovar per aclamació a l'assemblea de treballadors del 29 de juny. La intenció de la CGT és que els treballadors no paguem la mala gestió i els sous i indemnitzacions milionàries dels nostres directius, i per aconseguir-ho arribarem a on calgui.

La vaga indefinida està convocada a partir del 14 de juliol.

Si lluites pots perdre, sino ja has perdut!

INDRA inicia un ERE para despedir 1850 trabajadores


La empresa Indra  ha comenzado el 7 de julio, un proceso de despido colectivo que afectará a un total 1.850 familias, cerca del 14% de la plantilla. Indra Sistemas es la mayor empresa de servicios informáticos española con unos 13.000 trabajadores en España y más de 40.000 en todo el mundo.

En Cataluña trabajan un millar de personas, de las que cerca de un centenar irían a la calle. Tiene contratos con la administración pública (Justicia entre otros), las principales empresas del sector financiero (La Caixa, BBVA, etc) y otros de importancia como Gas Natural, Aguas de Barcelona y la central nuclear de Vandellós.

Vinculada a Bankia y los diferentes gobiernos del PP, los últimos tiempos ha pagado jubilaciones doradas de millones de euros a sus directivos (16 millones al expresidente Javier Monzón hace sólo unos meses) para luego presentar un ERE por causas económicas y productivas.

Además de estos despidos la empresa deja entrever que la acompañará de rebajas salariales en torno al 10% para los que se queden, y un aumento de la jornada laboral.

Ante esta barbaridad la CGT de Cataluña registró el mismo día 7 de julio, la convocatoria de una huelga indefinida, tal y como se aprobó por aclamación en la asamblea de trabajadores del 29 de junio. La intención de la CGT es que los trabajadores no paguemos la mala gestión y los sueldos e indemnizaciones millonarias de nuestros directivos, y para ello llegaremos a donde sea necesario.

La huelga indefinida está convocada a partir del 14 de julio.


Si luchas puedes perder, si no estás perdido!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada