divendres, 10 de juliol del 2015

Llamamiento a la Huelga / Crida a la Vaga

Vaga! Vaga! Vaga!


Després d'anys de congelació salarial, hores extres sense pagar, jornades d'estiu "cancel·lades" i el bon ambient que en general es respira a la nostra empresa, ara ens volen donar un cop de peu a les dents com a agraïment.

Tant que ens tracten de "professionals" i ara ens trobem que hi ha 1850 treballadors que no ho són, segons ells, és clar, ells i les seves fulles de càlculs amb gràfics de colors on nosaltres som DESPESES (en vermell) que repercuteixen en les seu voluminosos guanys (en daurat).

Avui és un ERO, s'insinua que acompanyat d'una reducció de sou, i ja veurem si cau alguna cosa més... potser un augment d'hores, jornada irregular... i ja per seguir, per què no? un altre ERO, i un altre, i una altra reducció de sou. Que a qui maneja l'Excel no li importem gens, si passes de la línia "no ets rendible".

Anem a comportar-nos com xaiets anant a l'escorxador o respondrem amb força, ens plantarem i els direm que l'ERO no el duran a terme ni aquí ni en cap altre centre?

A la vaga!

Des del dia 14 de juliol aquí no es mou un bit.

L'ERO per als directius.


¡Huelga! ¡Huelga! ¡Huelga!


Después de años de congelación salarial, horas extras sin pagar, jornadas de verano "canceladas" y el buen ambiente que en general se respira en nuestra empresa, ahora nos van a dar una patada en los dientes como agradecimiento.

Tanto que nos tratan de "profesionales" y ahora resulta que hay 1850 trabajadores que no lo son, según ellos, claro, ellos y sus hojas de cálculos con gráficos de colores en la que nosotros somos GASTOS (en rojo) que repercuten en sus abultadas ganancias (en dorado).

Hoy es un ERE, se insinúa que acompañado de una reducción de sueldo, y ya veremos si cae algo más... tal vez un aumento de horas, jornada irregular... y ya para seguir, ¿por qué no? otro ERE, y otro, y otra reducción de sueldo. Que a quien maneja el Excel no le importamos un pijo, si pasas de la línea "no eres rentable".

¿Vamos a comportarnos como corderitos yendo al matadero o responderemos con fuerza, nos plantaremos y les diremos que el ERE no se va a llevar a cabo ni aquí ni en ningún otro centro? 

 
¡A la huelga!

Desde el día 14 de julio aquí no se mueve un bit.

El ERE, para los directivos.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada