dimarts, 28 de febrer del 2017

#EnsEstanPrenentElPèl La CGT de Catalunya inicia una campanya en defensa de les pensions públiques


La CGT de Catalunya diu alt i ben clar que és mentida que el sistema públic de pensions no sigui viable. El que sí és inviable són els regals a empreses mitjançant subvencions des de la pròpia seguretat social, les rebaixes i desgravacions en les cotitzacions empresarials que buiden de recursos per la població, el sistema impositiu pel qual uns viuen en festa perpètua a costa del patiment dels i les treballadores.

Per això, ens estan prenent el pèl i per això cal mobilitzar i plantar cara al carrer i els centres de treball de forma decidida. Cal fer-ho col·lectivament, els diferents moviments socials i sindicats que ens sentim compromesos amb els drets de la majoria de la població davant dels interessos privats d'empreses i corporacions financeres.



Govern i Bancs preparen un nou atac contra les Pensions públiques. Mentre regalen subvencions a empreses i empresaris, ara ens diuen que la factura la paguem nosaltres amb patiment per a que els seus bancs facin negoci amb qui es pugui pagar una pensió privada.

Comparteix aquest video per xarxes socials, WhatsApp, familiars, amics, etc per a poder ajudar a estendre que cal prendre consciència del nou atac que ens estan preparant els de sempre contra els de sempre, nosaltres. Per això, cal organitzar la resposta per a evitar-ho.

Comparteix, difon. No ens callaran.


Accés al Comunicat del Secretariat Permanent de CGT de Catalunya: http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article12342 

Link del vídeo ‘Ens estan prenent el pèl’: https://www.youtube.com/watch?v=0CUByYz0qfI

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada