dilluns, 20 de febrer del 2017

La nit de la Precarietat / La noche de la Precariedad

La nit de la Precarietat

Aquest 23F, es farà 'la Nit de la informàtica i les telecomunicacions' a Barcelona, ​​amb presència de personalitats com el president de la Generalitat i patrocinat per les principals empreses del sector, entre les que destaca Indra. Des de la Coordinadora d'Informàtica de la CGT farem una concentració de protesta i atorgarem els 'Premis de la precarietat TIC' a les pitjors empreses del sector TIC com a acte de denúncia de la precarietat existent.
La realitat que vivim centenars de milers de treballadores del sector TIC i telecos no és el món de rosa que explicaran en aquest esdeveniment.

VOTA des http://lanit.precarietat.net per les següents categories: Premi Freddy Krueger al pitjor ERO / ERTO, Premi Regan Mc Neil a l'incompliment de conveni, Premi Terminator al CEO serial killer, Premi Alien a la subcontractació, Premi Comte Dràcula a chupóptero insaciable, Premi Jason Voorhes a la retallada de plantilla més salvatge, Premi Home Llop a les pitjors guàrdies, hores extres i llibertat sindical.

El 23F a partir de les 18:30h us esperem a la porta de l'Auditori per lluitar pels nostres drets i plantar cara a la precarietat.



La noche de la Precariedad

Este 23F, se celebra 'la Nit de la informàtica i les telecomunicacions' en Barcelona, con presencia de personalidades como el president de la Generalitat y patrocinado por las principales empresas del sector, entre los que destaca Indra. Desde la Coordinadora de Informática de la CGT haremos una concentración de protesta y otorgaremos los 'Premios de la precariedad TIC' a las peores empresas del sector TIC como acto de denuncia de la precariedad existente.

La realidad que vivimos centenares de miles de trabajadoras del sector TIC y telecos no es el mundo de rosa que explicarán en ese evento.
VOTA desde http://lanit.precarietat.net por las siguientes categorías: Premio Freddy Krueger al peor ERE/ERTE, Premio Regan Mc Neil al incumplimiento de convenio, Premio Terminator al CEO serial killer, Premio Alien a la subcontratación, Premio Conde Drácula al chupóptero insaciable, Premio Jason Voorhes al recorte de plantilla más salvaje, Premio Hombre Lobo a las peores guardias, horas extras y libertad sindical.

El 23F a partir de las 18:30h os esperamos en la puerta del Auditori para luchar por nuestros derechos y plantar cara a la precariedad.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada